Business Vitality

Business Vitality steunt CliniClowns.
Draag ook je steentje bij door met ons mee te fietsen.
Of neem deel aan De Alpentocht 2020.

CLINICLOWNS

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen. Kijk ook eens op www.cliniclowns.nl

Trotse partner

De deelnemers aan Tour Facilitair en Omloop van de Zorg steunen het werk van CliniClowns: een deel van de financiele bijdragen komt namelijk ten goede aan het werk van CliniClowns. Zodat niet alleen wij een fijne dag hebben, maar kinderen en ouderen voor wie CliniClowns zich inzet. 

de alpentocht

Ook neemt een aantal deelnemers aan Tour Facilitair en Omloop van de Zorg deel aan de Alpentocht. De Alpentocht is een fiets-, wandel- en hardloop evenement in de Alpen. Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie en zet je je ook nog eens in voor het mooie werk van CliniClowns. In 2020 gaat deze naar Val Thorens, bekend om zijn uitdagende beklimmingen en spannende afdalingen.  Met jouw deelname aan de Alpentocht maken we nog meer ontmoetingen met de CliniClowns mogelijk. Daag jezelf uit en fiets ook mee. Bekijk hier de promofilm.