Business Vitality

"Voor iedere professional die zich richt op circulariteit!"

Start en finish: C-Beta

Op vrijdag 14 september 2018 organiseerden Drentea Office Furniture en The Food Office Tour Circulair: een inspirerend en sportief evenement dat de thema's circulariteit en vitaliteit optimaal samenbracht. De start en finish vond plaats bij C-béta in Hoofddorp: bij uitstek dé plek waar ondernemers kennis delen en nieuwe, circulaire productiemogelijkheden kunnen ontdekken. Klik hier voor een korte impressie van de toertocht.   

‘Van denken naar doen, van bewustwording naar actie’!

Erik Luisman van Drentea: “Als participant van C-Bèta geloven wij in verandering en de transformatie naar een circulaire en vooral duurzame wereld. Om dit gedachtegoed over te brengen en te combineren met sportieve prestaties zijn wij dit aantrekkelijke evenement gestart”.

‘De kracht van gezond en vitaal’

Drentea organiseerde Tour Circulair samen met The Food Office. Pieter van de Graaf, eigenaar van The Food Office: ‘Wij geloven in de kracht van gezonde en vitale organisaties. Sportief bezig zijn is daar onlosmakelijk mee verbonden. Toen Erik ons benaderde om te participeren in Tour Circulair was de verbinding snel gelegd. Want The Food Office ondersteunt het duurzame gedachtengoed van C-Bèta maar al te graag”.