Business Vitality

"Voor iedere professional die zich richt op circulariteit!"

Start en finish: C-Beta

Op vrijdag 14 september 2018 organiseerden Drentea Office Furniture en The Food Office de eerste editie van Tour Circulair. Een inspirerend en sportief wielerevenement dat circulariteit en vitaliteit optimaal samen bracht. De start en finish vond plaats bij C-béta in Hoofddorp: bij uitstek dé plek waar ondernemers kennis kunnen delen en nieuwe, circulaire productiemogelijkheden kunnen ontdekken.

De toertocht

Tour Circulair is een informeel en laagdrempelig wielerevenement. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Tijdens de toertocht doen de renners twee partners van C-Bèta aan die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Benieuwd waar de eerste editie van Tour Circulair de deelnemers heeft gebracht? Klik hier voor meer informatie.   

‘Van denken naar doen, van bewustwording naar actie’!

Erik Luisman van Drentea: “Als actieve speler en participant van C-Bèta geloven wij in verandering en de transformatie naar een circulaire en vooral duurzame wereld. Om dit gedachtegoed over te brengen en te combineren met sportieve prestaties zijn wij dit aantrekkelijke evenement gestart. Ben jij werkzaam in de wereld van duurzaamheid en circulariteit, stap dan vooral met ons op de fiets”.

‘De kracht van gezond en vitaal’

Drentea organiseert Tour Circulair samen met The Food Office. Pieter van de Graaf, eigenaar van The Food Office: ‘Wij geloven in de kracht van gezonde en vitale organisaties. Sportief bezig zijn is daar onlosmakelijk mee verbonden. Toen Erik ons benaderde om te participeren in Tour Circulair was de verbinding snel gelegd. Want The Food Office ondersteunt het duurzame gedachtengoed van C-Bèta maar al te graag”.