Business Vitality

Helaas kon de 2020 editie vanwege de
gevolgen van COVID-19 niet doorgaan.
Helaas slaan wij 2021 ook over.

De toertocht

We doen deze dag meer dan alleen een stukje fietsen: we combineren sportieve prestaties met een inhoudelijk programma. Dit levert ons meer dan voldoende energie op om na een overheerlijke lunch op de fiets te stappen. 'S middags fietsen wij dan een rondje van ongeveer 80 kilometer. Het eerste deel van de route fietsen wij in peloton. Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens dit deel van de toertocht voor, zij bepalen het tempo. Het tweede deel van de tocht rijden de deelnemers op eigen tempo.

De route

De route van Omloop van de Zorg 2020, zoals deze gepland was:

De start- en finish van Omloop van de Zorg 2020 vindt plaats bij Thereca, één van onze partners. We worden die dag hartelijk ontvangen in haar nieuwe bedrijfspand langs de A28. Naar een geschikte tussenstop wordt nog uitgekeken.

We doen er alles aan om dit evenement in 2021 alsnog te laten plaatsvinden!

De dag van Omloop van de Zorg

Tijdens Omloop van de Zorg combineren wij het aangename met het nuttige: in de ochtend belichten wij namelijk een actueel thema in de zorg. Na de lunch stappen we op de fiets voor onze toertocht. We sluiten de dag af met een informele borrel: dé ideale gelegenheid om na te praten over de gezellige dag en vakgenoten te ontmoeten. Niemand gaat deze dag met een lege maag naar huis.

Het programma

(onder voorbehoud)

10.30 – 11.00 uur
Ontvangst en welkomstwoord

11.00 – 12.00 uur
Inhoudelijk programma

12.00 – 13.00 uur
Overheerlijke lunch en omkleden

13.00 – 13.10 uur

Uitleg route en fotomoment

13.10 uur

Vertrek voor het eerste deel van de route

14.45 – 15.15 uur

Tussenstop

15.15 uur
Vertrek voor het tweede deel van de route

17.00 – 18.30 uur

Informeel napraten tijdens de informele borrel

Goed Geregeld

Bij de start- en finish is voldoende kleedruimte aanwezig en na afloop van de toertocht kan er worden gedoucht. Tijdens de tocht wordt het peloton begeleid door verkeersregelaars: zij zorgen ervoor dat de deelnemers zonder oponthoud verkeerslichten en kruispunten kunnen passeren. Er rijden ook twee auto’s van de organisatie mee: met reservematerialen om kleine reparaties uit te voeren en met medewerkers van Het Rode Kruis die in het geval van lichamelijke pech eerste hulp kunnen verlenen.

Volg ons op Strava

Volg onze fietsclub op Strava! Daar vind je een week voor de tocht de route en ontmoet je andere deelnemers aan onze evenementen.

Goed doel

Een deel van de bijdragen van de partners en sponsoren gaat naar het goede doel: in 2021 doneren wij aan CliniClowns.

Ik schrijf mij in!