Business Vitality

Omloop van de Zorg is een nieuw wielerevenement voor de zorg.
Speciaal voor de zorgprofessional en haar toeleveranciers.
Dit evenement vindt plaats op de vierde donderdag van juni.
Reserveer 27 juni 2019 en fiets met ons mee tijdens de eerste editie!

De toertocht

De start- en finish én de tussenstop van Omloop van de Zorg vinden plaats op aansprekende zorglocaties: dat is met recht voor en door de markt! We doen deze dag meer dan alleen een stukje fietsen: we combineren sportieve prestaties namelijk met een inhoudelijk programma. Dit levert ons meer dan voldoende energie op om na een overheerlijke lunch op de fiets te stappen. 'S middags fietsen wij dan een rondje van ongeveer 80 kilometer. Het eerste deel van de route fietsen wij in peloton. Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens dit deel van de toertocht voor, zij bepalen het tempo. Het tweede deel van de tocht rijden de deelnemers op eigen tempo.

Door bossen en polder!

Voor de eerste editie van Omloop van de Zorg, op donderdag 27 juni 2019, verzamelen wij ons in het midden van het land. Die dag worden wij hartelijk ontvangen op de prachtige en bosrijke locatie van Beweging 3.0 in Amersfoort. Deze locatie vormt de start en finish van onze toertocht. Onze gastheer voor de tussenstop is het Flevoziekenhuis in Almere. 

DONDERDAG 27 JUNI 2019

Het programma combineert sportiviteit en inhoud. Na het ontvangst belichten we een actueel thema in de zorg. Na de lunch stappen we op de fiets voor onze toertocht. We sluiten de dag af met een informele borrel: dé ideale gelegenheid om na te praten over de gezellige dag en vakgenoten te ontmoeten. Geen van de deelnemers gaat deze dag met een lege maag naar huis.

Inhoudelijk 

Tijdens Omloop van de Zorg combineren wij het aangename met het nuttige: in de ochtend belichten wij namelijk een actueel thema in de zorg. Jan Jans en Niko Klop, beiden werkzaam voor Beweging 3.0,  nemen ons die ochtend mee in een aantal interessante vraagstukken. Een daarvan is of, en zo ja hoe, de zorg moet en kan samenwerken met commerciele dienstverleningsconcepten. Of kan de zorg deze concepten zelf tot een succes maken? Wat vraagt dit van haar medewerkers? Vragen die wij gezamenlijk zullen proberen te beantwoorden.

Het programma

10.30 – 11.00 uur
Ontvangst en welkomstwoord
11.00 – 12.00 uur
Inhoudelijk programma
12.00 – 13.00 uur
Overheerlijke lunch en omkleden
13.00 – 13.10 uur
Uitleg route en fotomoment
13.10 uur
Vertrek voor het eerste deel van de route
14.45 – 15.15 uur
Tussenstop
15.15 uur
Vertrek voor het tweede deel van de route
17.00 – 18.30 uur
Informeel napraten tijdens de informele borrel

Goed Geregeld

Bij de start- en finish is voldoende kleedruimte aanwezig en na afloop van de toertocht kunnen de deelnemers douchen. Tijdens de tocht wordt het peloton begeleid door gecertificeerde verkeersregelaars het peloton: zij zetten geen weggedeeltes af, maar zorgen er voor dat de deelnemers zonder oponthoud verkeerslichten en kruispunten kunnen passeren. Er rijden ook twee auto’s van de organisatie mee met reservematerialen om kleine reparaties uit te voeren en er zijn medewerkers van Het Rode Kruis aanwezig die in het geval van lichamelijke pech eerste hulp kunnen verlenen.

Volg ons op Strava

Volg onze fietsclub op Strava! Daar vind je de route en ontmoet je andere deelnemers aan het evenementen.

Goed doel

Een deel van de bijdragen van de partners en sponsoren én de deelnemers uit de vrije inschrijving gaat naar het goede doel. In 2019 dragen wij bij aan Bike-4life.

Ik schrijf mij in!