Business Vitality

Tour Facilitair is er voor en door de facilitaire markt.
Opdrachtgevers, leveranciers en adviseurs: ze zijn allemaal welkom.
Dit supergave evenement vindt plaats op de eerste woensdag van juni.
Een bewezen evenement met gemiddeld 120 deelnemers.

De toertocht

Tijdens Tour Facilitair doen we twee locaties van onze partners aan: één van de partners levert die dag de locatie voor de start- en finish, de andere die voor de tussenstop. Tour Facilitair staat volledig in het teken van de fiets. Er wordt die middag ongeveer 80 kilometer gefietst. Het eerste deel van de route fietsen we in peloton en in een rustig tempo. Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens dit deel van de toertocht voor. Dit eerste deel biedt alle mogelijkheid om kennis te maken met andere deelnemers en om even bij te praten. Het tweede deel van de tocht is gepijld en rijden de deelnemers op hun eigen tempo. Je maakt dit deel van de tocht zo zwaar als je zelf wilt. 

DE ROUTE

De route van Tour Facilitair 2019 is bekend! De start- en finish van de vierde editie van deze toertocht vindt plaats bij Eromes-Marko in Wijchen, in de buurt van Nijmegen. Een streek die wij met Tour Facilitair voor de eerste keer aandoen. Eromes-Marko behoort tot dezelfde groep als onze partner Drentea. De tussenstop vindt plaats bij Center Parcs Het Heijderbos. Hier verzorgt onze partner Albron dagelijks alle culinaire voorzieningen.

Woensdag 5 juni 2019

Het programma van de middag is even aantrekkelijk als doelgericht: we genieten eerst van een overheerlijke lunch, stappen dan op de fiets voor onze toertocht en sluiten de dag af met een gezellige en aangeklede borrel: de ideale gelegenheid om na te praten en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Geen van de deelnemers gaat deze dag met een lege maag naar huis!

Het programma

12.00 – 13.00 uur
Welkom met een overheerlijke lunch
13.00 – 13.15 uur
Welkomstwoord en fotomoment
13.15 uur
Het vertrek voor het eerste deel van de route
14.45 – 15.15 uur
Tussenstop
15.15 uur
Vertrek voor het tweede deel van de route
17.00 – 19.00 uur
Informeel napraten tijdens een super borrel

Goed geregeld

Bij de start- en finish is voldoende kleedruimte aanwezig en na afloop van de toertocht kunnen de deelnemers douchen. Tijdens de tocht wordt het peloton begeleid door gecertificeerde verkeersregelaars: zij zorgen ervoor dat de deelnemers zonder oponthoud verkeerslichten en kruispunten kunnen passeren. Er rijden ook twee auto’s van de organisatie mee: met reservematerialen om kleine reparaties uit te voeren en met medewerkers van Het Rode Kruis die in het geval van lichamelijke pech eerste hulp kunnen verlenen. 

Volg ons op strava 

Volg onze fietsclub op Strava! Daar vind je de route en ontmoet je andere deelnemers aan onze evenementen.

Goed doel

Een deel van de bijdragen van de partners en sponsoren én de deelnemers uit de vrije inschrijving gaat naar het goede doel. In 2019 doneren wij aan Ronald McDonald Kindervallei. De Kindervallei is een sprookjesachtig vakantiehuis met acht appartementen voor kinderen met een beperking of langdurig zieke kinderen samen met hun familie. Het biedt ouders de mogelijkheid dicht bij hun revaliderende kind te overnachten in een vriendelijke omgeving.

Ik schrijf mij in!