Business Vitality

Tour Facilitair is er voor en door de facilitaire markt.
Opdrachtgevers, leveranciers en adviseurs: iedereen is welkom.
Een bewezen evenement met in 2019 maar liefst 175 deelnemers.

De editie van 2020 kon helaas niet doorgaan wegens de gevolgen van
COVID-19. Maar in 2021 zijn we zeker weer van de partij!

De toertocht

Tijdens Tour Facilitair staan de locaties van 2 van onze partners in de spotlights: één van de partners levert die dag de locatie voor de start- en finish, de andere die voor de tussenstop. Tour Facilitair staat volledig in het teken van de fiets. Er wordt die middag ongeveer 80 kilometer gefietst. Het eerste deel van de route fietsen we in peloton en in een rustig tempo. Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens dit deel van de toertocht voor. Dit eerste deel biedt alle mogelijkheid om kennis te maken met andere de deelnemers en om even bij te praten. Het tweede deel van de tocht is gepijld en rijden de deelnemers op hun eigen tempo. Je maakt dit deel van de tocht zo zwaar als je zelf wilt. 

DE ROUTE

De route van Tour Facilitair 2020, zoals deze gepland was:

De start- en finish van de vijfde editie van de toertocht vindt plaats bij SKO in Oldenzaal, één van de dealers van onze partner Drentea. Een streek wiens wegen wij met Tour Facilitair voor het eerst mogen trotseren. De tussenstop vindt plaats bij het Erve Asito stadion in Almelo. Deze locatie wordt ter beschikking gesteld door Asito, een zusje van HEYDAY Facility Management.

We doen er alles aan om dit evenement in 2021 alsnog te laten plaatsvinden!

De dag van tour facilitair

Het programma van deze middag is even aantrekkelijk als doelgericht: we genieten eerst van een overheerlijke lunch, stappen dan op de fiets voor onze toertocht en sluiten de dag af met een gezellige borrel: de ideale gelegenheid om na te praten over de tocht en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Niemand gaat deze dag met een lege maag naar huis!

Het programma

(onder voorbehoud)

12.00 – 13.00 uur
Welkom met een overheerlijke lunch

13.00 – 13.15 uur
Welkomstwoord en fotomoment

13.15 uur

Het vertrek voor het eerste deel van de route

14.45 – 15.15 uur

Tussenstop

15.15 uur

Vertrek voor het tweede deel van de route

17.00 – 19.00 uur

Informeel napraten tijdens een super borrel

Goed geregeld

Bij de start- en finish is voldoende kleedruimte aanwezig en na afloop van de toertocht kan er worden gedoucht. Tijdens de tocht wordt het peloton begeleid door verkeersregelaars: zij zorgen ervoor dat de deelnemers zonder oponthoud verkeerslichten en kruispunten kunnen passeren. Er rijden ook twee auto’s van de organisatie mee: met reservematerialen om kleine reparaties uit te voeren en met medewerkers van Het Rode Kruis die in het geval van lichamelijke pech eerste hulp kunnen verlenen. 

Volg ons op strava 

Volg onze fietsclub op Strava! Daar vind je een week voor de tocht de route en ontmoet je andere deelnemers aan onze evenementen.

Goed doel

Een deel van de bijdragen van de partners en sponsoren gaat naar het goede doel: in 2021 doneren wij aan CliniClowns.

Ik schrijf mij in!