Business Vitality

"Een mooi gezelschap en inspirerend programma op een echte verwenlocatie"

"Een mooi gezelschap en inspirerend programma op een echte verwenlocatie", aldus een van de deelnemers aan Tour Facilitair Executive. Op donderdag 11 en vrijdag 12 mei 2017 vond dit unieke en inspirerende wielerevenement voor facilitair executives plaats. De organisatie van deze tweedaagse was in handen van The Food Office en HEYDAY Facility Institute.
 
Voor dit evenement reisde een selecte groep eindverantwoordelijken uit de facilitaire markt af naar het prachtige Münsterland, vlak over de grens bij Enschede. Een uitdagend fietsgebied met historische steden, kleine dorpjes en idyllische kastelen.
 
De eerste dag van de tweedaagse stond in het teken van de fiets. Er werd een prachtige route gereden van ongeveer 100 kilometer. Speciale gast die dag was Maarten Tjallingii, één van de weinige Nederlanders die op het podium van Parijs-Roubaix heeft gestaan en in 2016 drager van de bergtrui tijdens de Giro d’Italia. Op enthousiaste wijze en gelardeerd met veel anekdotes heeft Maarten verteld over zijn carrière als beroepsrenner. Ook legde hij op natuurlijke wijze de link tussen topsport en ondernemen.

Op de tweede dag zijn de deelnemers onder leiding van verander- en innovatiemanager Misha de Sterke, in 2014 genomineerd voor de Loey Awards voor beste startende online ondernemer van Nederland, aan de slag gegaan om hun organisaties toekomstbestendig te maken. Als inspirator en coach keek Misha met de deelnemers naar ieders persoonlijke uitdagingen.

Juist de combinatie van het fietsen als de professionele verdieping op de tweede dag twee maakte dit evenement tot een uniek en waardevol evenement.

Tour Facilitair Executive staat niet standaard op de facilitaire kalender. Alleen in opdracht of bij voldoende animo wordt deze bijzondere tweedaagse georganiseerd.

Editie overzicht