Business Vitality

"Een mooie dag met een goede opkomst. Allemaal bedankt".

Een mooie eerste editie

Op donderdag 27 juni 2019 is voor de eerste keer Omloop van de Zorg verreden. Voor dit evenement hadden zich maar liefst 40 deelnemers aangemeld, afkomstig uit diverse hoeken van de zorg. Deze dag waren wij te gast bij Beweging 3.0 in Amersfoort waar wij hartelijk werden ontvangen.

Voordat wij op de fiets stapten, hebben wij een actueel thema uit de markt belicht. Wisse Stenchlak heeft ons meegenomen in de laatste ontwikkelingen in de vastgoed markt en de consequenties die deze hebben voor de zorg. Het werd een energieke en interactieve ochtend.

De toertocht

De route leidde de deelnemers van Amersfoort, door het prachtige Eemland en de Flevopolder, naar het Flevoziekenhuis in Almere. Hier werden wij hartelijk ontvangen door Arthur Kolks, Hoofd Gastvrijheid. De terugweg was gepijld en stelde de deelnemers in staat hun eigen tempo te kiezen.

De ruimte van de polder werd op de terugweg ingeruild door de bossen van Baarn en de Soesterduinen. Vlak voor het einde van de route mochten de deelnemers nog de Soesterberg bedwingen. Gelukkig was het daarna nog maar enkele kilometers tot dat men in een overheerlijk zonnetje op het terras van Verpleeghuis De Lichtenberg kon neerploffen.

Editie overzicht