Business Vitality

Onze wielerevenementen zijn er voor en door de markt:
de organisaties die deelnemen maken deze niet alleen mogelijk,
zij laten zien dat hard werken samen gaat met sportief bezig zijn.
En juist dat noemen wij business vitality!

Voor en door de markt

Tijdens de wielerevenementen van business vitality komen sportieve prestaties, een goede sfeer en netwerken als een ideale combinatie samen. Deze zijn er voor en door de markt. Opdrachtgevers, leveranciers en adviseurs: iedereen is welkom en collega’s fietsen tijdens onze toertochten gebroederlijk naast elkaar. Bekijk hier welke bedrijven met ons meefietsen. 

gemeenschappelijke deler

De organisaties die met ons meefietsen zijn ervan overtuigd dat je als werkgever een belangrijke bijdrage levert aan de vitaliteit van je medewerkers door een gezonde en veilige omgeving te creëren. Door deel te nemen aan business vitality heb je niet alleen een leuke en zinvolle dag, je creëert als organisatie exposure rondom het thema vitaliteit door samen met collega’s en relaties lekker sportief bezig te zijn.

deelnemen?

Deelnemen aan onze toertochten kan op twee manieren: door je op individuele basis in te schrijven of door je als bedrijf aan te melden. De partners en sponsoren van business vitality worden in de gelegenheid gesteld medewerkers, opdrachtgevers én relaties uit te nodigen: dé manier om te laten zien dat hard werken goed gecombineerd kan worden met sportief bezig zijn. Wil je als bedrijf deelnemen? Stuur ons dan even een berichtje via de contactpagina